| ورود

کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتاب هایی که می‌خوانید و انسان هایی که ملاقات می‌کنید.

صفحه اخبار

میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال اول 99

undefined

کلیه دانشجویان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود ( حداکثر تا چهارشنبه 99/06/05 ) باید با ورود به صفحه شخصی خود ( قسمت انتخاب واحد ) و پرداخت الکترونیکی ضمن تسویه حساب مانده نیمسال قبل، مبالغ ذیل را به طور علی الحساب واریز نموده تا مجوز و امکان دسترسی به انتخاب واحد را اخذ نمایند. بدیهی است مابقی مبلغ شهریه پس از زمان حذف و اضافه و قطعی شدن آن که مانده بدهی دانشجویان در سایت مشخص و تثبیت خواهد شد توسط دانشجو واریز و تسویه می گردد.

تذکر مهم:

دانشجویان ترم آخر که کمتر از 12 واحد خواهند داشت و دانشجویان مهمان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود برای تعریف شهریه با امور مالی داخلی 107(ساعت 9 الی 14) تماس حاصل نمایند.

سال ورود

رشته

مقطع

مبلغ ( ریال )