اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته از طریق سوابق تحصیلی سال 98

ضمن تبریک قبولی به پذیرفته شدگان از طریق سوابق تحصیلی در این موسسه و آرزوی توفیق برای آنها،

به اطلاع پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته در این موسسه می رساند:

جهت ثبت نام با همراه داشتن مدارک زیر در روز های چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 10 و 11/ 7/ 98 از ساعت 9 الی 13 به واحد آموزش این مؤسسه مراجعه کنند.

1 -  اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه ( در صورت داشتن توضیحات، تصویر از صفحه توضیحات شناسنامه(

2 -  اصل و تصویر کارت ملی

3 – شش قطعه عکس 3*4

4 - اصل و تصویر مدرک دوره متوسطه و پیش دانشگاهی  (با تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا 31 شهریور ماه سال جاری)
*توجه: مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت فراغت از تحصیل  باید با مهر و امضای مسئولین آموزش و پرورش منطقه تأیید شده باشد.

5 - اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (در صورت معافیت یا گذراندن دوره نظام وظیفه )

6 - پرینت قبولی و کارنامه سازمان سنجش

7-     ریز نمرات تائید شده سال ماقبل دیپلم و پیش دانشگاهی

8-     رسید درخواست تائیدیه پیش دانشگاهی:   دانشجو باید همراه با تصویر مدرک پیش دانشگاهی خود به یکی از دفاتر پیشخوان دولت  مراجعه و درخواست تائیدیه برای این مؤسسه (به آدرس دماوند، گیلاوند، روبروی پلیس راه گیلاوند، خیابان شهید تندگویان،موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند، کدپستی 3971911113) نموده و رسید آن را تحویل نماید.

9- همراه داشتن کارت عابر بانک عضو شتاب و داشتن رمز دوم ( با موجودی به مبلغ 11.500.000 ریال برای رشته های علوم انسانی و مبلغ 12.500.000 ریال برای رشته های فنی و مهندسی)

10- جهت صرفه جویی در وقت، در صورت امکان فایل های زیر را پس از پرینت، تکمیل نموده و ضمیمه مدارک ثبت نام نمایید:

فرم اطلاعات فردی دانشجو

فرم تعهدات ثبت نام

آدرس: دماوند، گیلاوند، روبروی پلیس راه گیلاوند، خیابان شهید تندگویان،موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند

• تاریخ انتشار : 1398/07/09