میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال دوم 99-98

میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال دوم 99-98

کلیه دانشجویان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود (حداکثر تا روز دوشنبه 7/ 11/ 98) باید با ورود به سایت (قسمت انتخاب واحد) و پرداخت الکترونیکی ضمن تسویه حساب نیمسال قبل ، مبالغ ذیل را به طور علی الحساب واریز نموده تا مجوز و امکان دسترسی به انتخاب واحد را اخذ نمایند .

بدیهی است مابقی مبلغ شهریه پس از زمان حذف و اضافه و قطعی شدن آن (حداکثر تا تاریخ 30/ 11/ 1398) که مانده بدهی دانشجویان درسایت مشخص و تثبیت خواهد شد توسط دانشجو واریز و تسویه  میگردد .

توجه: دانشجویانی که در ترم های گذشته شهریه خود را به صورت قسطی پرداخت می کردند، در این ترم برای تقسیط می توانند فقط از چک های صیاد استفاده نموده و پذیرش سفته برای دانشگاه مقدور نخواهد بود.

مبلغ

مقطع

رشته

ورودی

کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

علوم انسانی (مدیریت ومدیریت مالی.حسابداری.زبان.حقوق)

کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

فنی مهندسی(صنایع، کامپیوتر، معماری، انرژی،علوم کامپیوتر)

دانشجویان مهمان

کلیه رشته ها

ترم آخر (که حداکثر 12 واحد دارند)

تذکر مهم :

1- چون انتخاب واحد فقط به صورت اینترنتی و توسط خود دانشجو و در زمانهای مقرر انجام می شود دانشجویان باید موضوع شهریه و اشکالات احتمالی را حضوراً از طریق امورمالی تا تاریخ 6/ 11/ 98 مرتفع نموده و مجوز دسترسی به سایت را اخذ نمایند.

2- دانشجویان ترم آخر که کمتر از 12 واحد خواهند داشت قبل از تاریخ انتخاب واحد خود  برای تعریف شهریه به امور مالی مراجعه نمایند.

(امور مالی)

• تاریخ انتشار : 1398/11/06