نکات مهم برای دانشجویان در نیمسال دوم

دانشجویان گرامی، لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید تا انشاالله در نیمسال دوم، بدون مشکل، تحصیل خود را ادامه دهید.

1 – با توجه به محدود بودن زمان تحصیل در این نیمسال، برای استفاده بیشتر مطالب درسی، از غیبت و تاخیر در کلاسها بپرهیزید. بدیهی است استاد مربوطه می تواند مانع حضور دانشجویان دارای تاخیر در کلاس شود، همچنین استاد می تواند درس دانشجویانی که دارای سه جلسه غیبت باشند حذف نماید.

2 – دانشجویانی که معدل آنها در ترم گذشته کمتر از 12 شده مشروط می باشند و نمی توانند برای نیمسال دوم بیش از 14 واحد اخذ کنند. این گروه دانشجویان در صورتی که واحد های بیشتری اخذ کرده اند باید در اسرع وقت با مراجعه به واحد آموزش، واحدهای اضافی را حذف کنند.

3 – دانشجویی که در نیمسال قبل مشروط شده و تعداد مشروطی او به 3 ترم یا بیشتر رسیده نیاز به رای کمیسیون های موارد خاص از طریق مراجعه به سامانه سجاد دارد. چنین فردی برای گرفتن راهنمایی، در اسرع وقت به واحد آموزش مراجعه نماید.

دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته بعد از دو ترم مشروطی نیاز به رای کمیسیون خاص دارند.

4 – دانشجویان دوره کارشناسی برای ادامه تحصیل در ترم 10 و دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته برای ادامه تحصیل در ترم 5 نیاز به رای کمیسیون موارد خاص دارند و می بایست به سامانه سجاد مراجعه و درخواست بدهند.

• تاریخ انتشار : 1398/11/23