ضوابط ایمنی و بهداشتی برای حضور دانشجویان در کلاس های حضوری جبرانی

دانشجویان عزیز،
لطفا برای شرکت در کلاسهای حضوری جبرانی ( این کلاسها از سوی استاد مربوطه به دانشجویان اعلام می گردد ) نسبت به رعایت نکات ذیل همکاری نمایید.
1. ضروری است دانشجو زمان حضور خود در دانشگاه را به نحوی تنظیم کند که حداقل توقف در این محیط را داشته باشد و پس از خاتمه برنامه، بلافاصله از دانشگاه خارج شود.
 2 .لازم است دانشجویان عزیز قبل از ورود به دانشگاه مجهز به ماسک بوده و دربدو ورود از دستکش جدید خود استفاده نمایند و استفاده از این دو مورد در طول حضور در دانشگاه به صورت مستمر الزامی است.
 3. لازم است از تجمع و ارتباط های غیر ضروری با یکدیگر پرهیز نموده و با رعایت فواصل مناسب امنیت بهداشت محیط را افزایش دهید.
4. از آوردن وسایل اضافی و غیر ضروری به دانشگاه و جلسه امتحان خودداری نمایید.
5. دانشجویانی که به بیماری کرونا مبتلا شده و طبق گواهی پزشک از( مراکز بهداشتی و بیمارستانها ) طول درمان آنها تمام نشده یا از سلامت کامل برخوردار نیستند، مجوز حضور در دانشگاه را ندارند. این افراد می توانند از طریق فضای مجازی برای رفع عقب ماندگی خود با استاد مربوطه چاره جویی نمایند.

• تاریخ انتشار : 1399/03/18