نکات ضروری در خصوص امتحانات و دریافت کارت ورود به جلسه

« نکات ضروری در خصوص امتحانات و دریافت کارت ورود به جلسه »

دانشجویان گرامی، خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمائید:

1. ورود به جلسه امتحان بدون کارت عکس دار و کارت دانشجوئی مجاز نیست.
  2. دانشجو مادامی که  تسویه حساب اینترنتی ( پرداخت بدهی خود) را انجام نداده باشد ، دسترسی برای دریافت کارت ورود به جلسه نخواهد داشت.
  3. دسترسی دانشجویان برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال دوم 99-98 از تاریخ 1/ 4/ 99 حداکثر به مدت 5 روز ( تا پایان هفته) امکان پذیر می باشد.
  4. تاریخ و ساعت امتحانات حضوری که در کارت ورود به جلسه درج شده است قطعی می باشد و تغییری نخواهد کرد.
    لازم به ذکر است کارت ورود به جلسه فقط با دارا بودن شماره صندلی اعتبار دارد.
  5. تاریخ امتحانات مجازی همانطور که قبلا اعلام شده به عهده استاد مربوط بوده و آموزش دانشگاه نقشی در آن ندارد .
  6. امتحان دروس دانشجویانی که بنا به ضرورت در کلاسهای خواهران شرکت کرده اند  در تهران برگزار می شود. هماهنگی این امر به عهده خود دانشجو است.
  7. همراه داشتن کتاب، جزوه، کاغذ، تلفن همراه و هر وسیله دیگر بجز خودکار در جلسه امتحان ممنوع بوده و حکم تقلب را دارد.

دانشجویان عزیز،

لطفا به منظور حفظ سلامت خود و دیگران  نسبت به رعایت نکات ایمنی و بهداشتی ذیل به هنگام حضور در دانشگاه همکاری نمایید.

• ضروری است دانشجو زمان حضور خود در دانشگاه را به نحوی تنظیم کند که حداقل توقف در این محیط را داشته باشد و پس از خاتمه امتحان، بلافاصله از دانشگاه خارج شود.
  • لازم است دانشجویان عزیز قبل از ورود به دانشگاه مجهز به ماسک بوده و در بدو ورود از دستکش جدید خود استفاده نمایند و استفاده از این دو مورد در طول حضور در دانشگاه به صورت مستمر الزامی است.
  1. تاکید می شود از ورود دانشجویان بدون ماسک و دستکش به دانشگاه جلوگیری خواهد شد.
  • لازم است از تجمع و ارتباط های غیر ضروری با یکدیگر پرهیز نموده و با رعایت فواصل مناسب امنیت بهداشت محیط را افزایش دهید.

از همکاری شما در برگزاری مناسب امتحانات تشکر می کنیم.

«آموزش مؤسسه»

27/ 3/ 99