نکات قابل توجه دانشجویان در نیمسال اول 1400 – 1399

دانشجویان عزیز با عنایت به شرایط ویژه کشور و تغییرات در شیوه آموزش، قبل از انتخاب واحد 1-  99  به نکات ذیل توجه نمایید .

1 -  برنامه کلاسها به نحوی تنظیم شده است که علیرغم شروع کلاس ها به صورت مجازی در صورت عادی شدن شرایط ، تشکیل کلاس ها به صورت حضوری ادامه داشته باشد.

2 -  حضور و غیاب در کلاس های مجازی همانند کلاس های حضوری کنترل و با سه جلسه غیبت دانشجو دریک کلاس ، درس مورد نظر حذف آموزشی خواهد شد.

3 - در کلاس های مجازی حضور دانشجو در کلاس راس ساعت مقرر مورد انتظار است در صورت تاخیر و با نظر استاد یک جلسه غیبت محسوب خواهد شد.

4 -  برخی از کلاس ها ) در رشته های مختلف ( بویژه دروس عملی ، کارگاهی و آزمایشگاهی با تشخیص دانشگاه و استاد با فراهم نمودن امکانات لازم در دانشگاه در مقاطع زمانی خاص به صورت حضوری تشکیل خواهد شد.

5 - در کلاس های مجازی از نرم افزار " ادوب کانکت " استفاده خواهد شد ، لذا پیش بینی ، آموزش و

آمادگی دانشجو از نظر سخت افزار و اینترنت مورد نیاز از هم اکنون کاملا ضروری است.

6 -  اولویت آموزش دانشگاه و اساتید برای ارزیابی دانشجو در پایان ترم با امتحانات حضوری است.

لذا برنامه ریزی لازم برای آزمون ها حسب ضرورت در شرایط ویژه از سوی دانشگاه طراحی و اجرا خواهد شد.

واحد آموزش

• تاریخ انتشار : 1399/06/04