| ورود

حضرت فاطمه زهرا(س):هر کس عبادات و کارهای خود را خالصانه برای خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و برکات خود را برای او تقدیر می نماید.                   اگر جاده ای پیدا کردید که هیچ مانعی در آن نبود به احتمال زیاد آن جاده به جایی نمی رسد.

صفحه اخبار

میزان و نحوه پرداخت شهریه نیمسال اول 99

undefined

کلیه دانشجویان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود ( حداکثر تا چهارشنبه 99/06/05 ) باید با ورود به صفحه شخصی خود ( قسمت انتخاب واحد ) و پرداخت الکترونیکی ضمن تسویه حساب مانده نیمسال قبل، مبالغ ذیل را به طور علی الحساب واریز نموده تا مجوز و امکان دسترسی به انتخاب واحد را اخذ نمایند. بدیهی است مابقی مبلغ شهریه پس از زمان حذف و اضافه و قطعی شدن آن که مانده بدهی دانشجویان در سایت مشخص و تثبیت خواهد شد توسط دانشجو واریز و تسویه می گردد.

تذکر مهم:

دانشجویان ترم آخر که کمتر از 12 واحد خواهند داشت و دانشجویان مهمان قبل از تاریخ انتخاب واحد خود برای تعریف شهریه با امور مالی داخلی 107(ساعت 9 الی 14) تماس حاصل نمایند.

سال ورود

رشته

مقطع

مبلغ ( ریال )