| ورود

حضرت فاطمه زهرا(س):هر کس عبادات و کارهای خود را خالصانه برای خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و برکات خود را برای او تقدیر می نماید.                   اگر جاده ای پیدا کردید که هیچ مانعی در آن نبود به احتمال زیاد آن جاده به جایی نمی رسد.

صفحه اخبار

دستورالعمل انتخاب واحد در نیمسال دوم 1399-1400

دانشجویان گرامی،

در زیر دستورالعمل و ضوابط انتخاب واحد در نیمسال دوم ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ واحد تهران را ملاحظه می کنید. لطفا به نکات زیر هم توجه نمایید:

دستورالعمل و ضوابط انتخاب واحد

۱ - دانشجویان واحد دماوند نیز باید همزمان با دانشجویان واحد تهران مطابق ضوابط اعلام شده  واحد های خود را انتخاب کنند.

۲ - شما می توانید دروس عمومی واحد دماوند که با عنوان ( پسران ) در این برنامه مشخص شده را همزمان با واحدهای دیگر خود اخذ کنید.

۳ - لطفا به پیش نیاز ها دقت کنید، چون اخذ دروس بدون توجه به پیش نیاز حذف  خواهد شد.

۴ - متن اطلاعیه دستور العمل و ضوابط انتخاب واحد در نیمسال دوم را دقیق بخوانید و مطابق آن اقدام کنید.

موفق باشید.

• نویسنده : کارشناس رایانه قلیچ خانی